Geef je op voor de KAS commissie!

Als lid van de KAS commissie houd je je vooral bezig met de financiële kant van de vereniging. Jij houdt alle uitgaven en inkomsten in de gaten en zorgt ervoor dat de vereniging niet in problemen komt. In de algemene leden vergadering breng jij verslag uit over het afgelopen half jaar en visualiseer je een duidelijk beeld over hoe de vereniging er op dat moment financieel voorstaat.

Wat zoeken we precies?

Wij zijn dus opzoek naar gemotiveerde studenten die interesse hebben in het financiële aspect van de vereniging.

Wij vinden dat de studie op nummer 1 staat en dat je door het deel uitmaken van de commissie absoluut geen studievertraging mag oplopen. Zodra je in de knel komt met je studie kun je dat aangeven en lossen we dat met elkaar op.

Lijkt het je interessant om het financiële aspect van een vereniging op te pakken en daarbij op deze leuke manier jouw verplichte tien VKR-punten binnen te slepen?

Bij interesse kan je onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.