Geef je op voor de activiteiten commissie!

Als lid wordt er van je verwacht dat je gemotiveerd bent en enthousiast mee wil helpen met het bedenken en organiseren van activiteiten. De taken van de activiteitencommissie zijn, in samenwerking met een leuke groep medestudenten, activiteiten bedenken en deze vervolgens organiseren.

 

Voorbeelden van activiteiten die ieder collegejaar worden gehouden zijn borrels, gastcolleges en excursies. Vanzelfsprekend wordt het door bestuur en studenten enorm aangemoedigd om nieuwe activiteiten op poten te zetten.

Wat zoeken we precies?

Wij zijn dus opzoek naar gemotiveerde studenten die tijd willen vrij maken voor het organiseren van leuke activiteiten voor alle (oud)studenten van Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling. Wij vinden dat de studie op nummer 1 staat en dat je door deel uit te maken van de commissie absoluut geen studievertraging mag oplopen.

Zodra je in de knel komt met je studie kun je dat aangeven en lossen we dat met elkaar op.

Lijkt het je leuk om met een leuke groep studenten activiteiten te organiseren en zo op een leuke manier jouw verplichte tien VKR-punten binnen te slepen?

 

Bij interesse kan je onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.