Continu

 

 

Ben jij (bijna) klaar met je studie? Als aankomend professional komt er (straks) veel op je af: 

 

  • tientallen vacatures in je mailbox 
  • tientallen recruiters en werkgevers aan de telefoon 
  • keuzes, keuzes, keuzes 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos, tientallen opleidingen en richtingen waar je uit kan kiezen. Uiteindelijk weet je de juiste keuze te maken, en dan? Weet jij welke functie of soort organisatie ook uiteindelijk bij jou past? Welke vaardigheden heb je bijvoorbeeld nodig om die droombaan binnen te slepen? 

 

Gelukkig kunnen wij je tijdens je studie al begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Wij helpen jou graag om voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. Hoe wij dat doen? 

 

Wij helpen je al tijdens je studie door trainingen te geven bij jou op school. Wij delen graag onze expertise op het gebied van soft skills en op het sollicitatieproces. Gericht om jou optimaal voor te bereiden op het vinden van de perfecte stage, afstudeeropdracht of jouw eerste baan. 

 

Informeer naar onze stage- en afstudeermogelijkheden. Wij willen ons aanbod graag laten groeien, wij staan altijd open voor goede ideeën van jou. Ons netwerk staat tot jouw beschikking, want het is ons hoofddoel om jouw ambities te realiseren. Wat die ook zijn. 

 

 

Dus zeg ‘Hello’ tegen je ambities. En kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.